Waterspuitfiguren | Leuk spuitfiguur vijver kopen

Heeft u een vijver in uw tuin en bent u op zoek naar waterspuitfiguren? Met een waterspuitfiguur als waterornament kunt u de ruimte rondom uw vijver op een originele manier decoreren. Waterspuitfiguren zijn tuinbeelden, waar een straal water uit komt. Wanneer u de spuitfiguur naast uw vijver plaatst, komt deze straal precies terecht in het water van de vijver. Het is een speels en vrolijk gezicht, zo’n waterspuitfiguur aan de oever van uw vijver.

bronzen waterspuitfiguren

Waarom een spuitfiguur vijver bestellen?

Een spuitfiguur vijver is een leuke toevoeging voor uw tuin omdat uw tuin een speelsere uitstraling krijgt. Het geluid van het stromende water zorgt daarentegen weer voor een ontspannend effect. Bovendien trekken ze vogels en andere dieren aan, waardoor uw tuin levendiger en levendiger wordt.


spuitfiguur vijver kopenWaterspuitfiguren in verschillende vormen en maten

Wij hebben een ruim assortiment waterspuitfiguren. Zo hebben wij spuitfiguren vijver van kinderen , kikkers, vrouwen en ook nog van allerlei andere soorten dieren. Mocht u een specifiek spuitfiguur zoeken, maar deze niet vinden op de website? Neem dan contact met ons op en wie weet hebben wij een waterspuitfiguur passend bij uw wensen.


Het aansluitmateriaal voor een waterspuitfiguur

De meeste waterspuitfiguren uit ons assortiment zijn vervaardigd van polyresin, een kunsthars. Dit materiaal is zeer stevig, waardoor de spuitfiguren tegen een stootje kunnen. Een ander voordeel is het geringe gewicht van deze bijzondere tuinbeelden. Daardoor zijn ze gemakkelijk op de gewenste plek te plaatsen. Waterspuitfiguren dienen met een slang te worden aangesloten op een pomp. Op die manier kan het water naar de spuitfiguur gepompt worden, zodat het vervolgens weer in de vijver gespoten kan worden. Een bijpassende slang en pomp kunt u gemakkelijk mee bestellen bij de desbetreffende waterspuitfiguur!

Tuinbeelden-expert.nl
Logo
Shopping cart