Waterornamenten

Wilt u sfeer aan uw tuin toevoegen met water, maar heeft u geen ruimte voor een vijver? Dan is een waterornament

een uitstekend alternatief. Daarmee heeft u niet alleen een stijlvolle tuindecoratie, maar kunt u alsnog profiteren van

het ontspannende geluid van zacht kabbelend water. Hieronder vindt u een groot aanbod waterornamenten,

van landelijk tot modern.

Groot aanbod waterornamenten voor in de tuin

Een tuinbeeld hoeft natuurlijk niet altijd een statisch object te zijn. U kunt ook kiezen voor een waterornament, een speciaal soort tuinbeeld dat gecombineerd wordt met stromend water. Het kabbelende water, dat oneindig blijft stromen, is prachtig om naar te kijken en rustgevend om naar te luisteren. In deze webshop vindt u niet alleen Ubbink waterornamenten, maar ook ornamenten van Velda.


Een waterornament voor iedere stijl

Wilt u een waterornament kopen? Wij zijn de expert in tuinbeelden en bieden een groot assortiment waterornamenten, waarmee u uw tuin op een stijlvolle manier kunt decoreren. De tuinornamenten met water zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit eigentijdse modellen met drie zuilen of bollen, waar water uit stroomt, maar er zijn ook rustieke ornamenten in de vorm van ouderwetse zwengelpompen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een Boeddha-waterornament om een Oosterse uitstraling aan uw tuin te geven. Welke sfeer u ook wilt uitdragen met uw tuin, er is zeker een waterornament verkrijgbaar dat bij uw stijl past.


Geleverd als complete set

De meeste waterornamenten worden inclusief toebehoren geleverd. Soms krijgt u er alleen een pomp bij, maar meestal worden ze geleverd als complete set met waterreservoir, afdekplaat en led-verlichting. Wanneer er een afzonderlijk bassin wordt meegeleverd, dient deze ingegraven te worden in de grond. Op die manier zorgt u ervoor dat die niet meer zichtbaar is en dat het waterornament op een natuurlijke manier in uw tuin geplaatst wordt. Sommige modellen zijn uitgerust met een geïntegreerd waterreservoir. Deze zijn extra gemakkelijk te installeren in de tuin, aangezien u geen tijd hoeft te besteden aan het inbouwen van het reservoir.


Waterornamenten met verlichting

Sommige waterornamenten zijn uitgerust met led-verlichting. Waterornamenten met verlichting zijn niet alleen overdag een mooie decoratie van uw tuin, maar vormen ook ’s avonds een sfeervolle tuinaccessoire. De verlichting wordt doorgaans bij de sproeikop geplaatst, zodat het stromende water prachtig verlicht wordt. Doordat er meestal gebruikgemaakt wordt van led-lampjes verbruiken deze tuinornamenten maar weinig stroom.

Tuinbeelden-expert.nl
Logo
Shopping cart