Bronzartes Grote Zittende Vrouw tuinbeeld

Houdt u van abstracte kunst en ziet u daar graag iets van terug in uw interieur? Misschien heeft in in huis al abstracte kunstwerken hangen, maar heeft u wel eens aan uw tuininrichting gedacht? Bronzartes heeft prachtige, elegante beelden voor u ontworpen, die uw tuin tot een kunstgalerie omtoveren.

Met deze prachtige vrouw, die op de grond zit met haar benen onder zich gevouwen, brengt u een waar stukje kunst naar uw tuin. Ze heeft haar armen in de lucht en legt haar handen op haar hoofd. Ze is naakt, heeft geen gezichtsuitdrukking en een lange staart in haar haar. Een beeld waar veel en tegelijk weinig uit spreekt. Een uitstekend tuinbeeld om een eigen interpretatie aan te geven!

Abstracte vrouw in prachtige houding

Bronzartes Grote Zittende Vrouw tuinbeeld AN1189BR

Gemaakt van brons

De ‘Grote zittende vrouw’ is gemaakt van brons, wat corrosiebestendig is en dus weinig onderhoud nodig heeft. U kunt de vrouw heel mooi op een sokkel of verhoogde rand neerzetten. Dankzij haar afmetingen van 39x29x24 centimeter zal zij goed zichtbaar in uw tuin zitten. Het Bronzartes tuinbeeld weegt 3,6 kilo en zal dus niet makkelijk van haar plek waaien. Een prachtig beeld waar u nog lang plezier van zult hebben!

Kenmerken grote zittende vrouw Bronzartes

  • Prachtig en abstract tuinbeeld
  • Gemaakt van brons
  • Afmetingen: 39x29x24 cm
  • Gewicht: 3,6 kg
Tuinbeelden-expert.nl
Logo
Shopping cart